Lamežević: Vlasti u Ulcinju je najmanje stalo do građana

“Neshvatljivo je da bivši koalicioni partneri, koji su na čelnim pozicijama u Opštini i javnim preduzećima, i dalje, grčevito čuvaju svoje funkcije radi ličnih interesa, a pri tom ne vodeći računa o blokadi sistema, jer se umjesto rješavanja problema građana bave međusobnim optužbama,” ocijenio je Lamežević
9 komentar(a)
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 26.02.2016. 10:29h

Politička kriza koju je u Ulcinju prouzrokovala vladajuća koalicija samo je dokaz neodgovornosti i uskostranačkih interesa čelnih ljudi u Opštini Ulcinj, smatraju u Pozitivnoj.

“Neshvatljivo je da bivši koalicioni partneri, koji su na čelnim pozicijama u Opštini i javnim preduzećima, i dalje, grčevito čuvaju svoje funkcije radi ličnih interesa, a pri tom ne vodeći računa o blokadi sistema, jer se umjesto rješavanja problema građana bave međusobnim optužbama,” ocijenio je predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Fuad Lamežević.

Dodaje da se oni vode logikom “neka sve propadne, samo ja da sam na funkciji” i time pokazuju da im je do građana najmanje stalo.

Pozitivna Crna Gora izlaz iz nastale situacije vidi u raspisivanju lokalnih izbora istovremeno sa parlamentarnim, kada će, smatraju u partiji, sasvim izvjesno biti zaokruženo izborno zakonodavstvo.

Bonus video: