PzP HN: Članice vladajuće koalicije ne mogu da se dogovore ko će manje da radi

"Nedopustivo je da javni interes kao što je šetališna infrastruktura nije shvaćen iz lokalne uprave kao javni interes", navodi se u saopštenju OO PzP Herceg Novi
0 komentar(a)
Pokret za promjene, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pokret za promjene, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.02.2016. 15:55h

Iz hercegnovskog PzP upozoravaju da se najvažnijem infrastrukturnom projektu Agencije za razvoj grada, rekonstrukciji šetališta od restorana Mimoza do Galeba koja je započela u oktobru prošle godine ne nazire kraj.

"Nedopustivo je da javni interes kao što je šetališna infrastruktura nije shvaćen iz lokalne uprave kao javni interes, već se stiče utisak nehitnosti u realizaciji istih projekata. Sve su prilike da postoji veliki problem u funkcionisanju vladajuće koalicije, jer se između sebe ne mogu dogovoriti ko će manje raditi i ko će manje snositi odgovornost za (ne)rezultate u radu", navodi se u saopštenju OO PzP Herceg Novi.

"Uspješna i konkurentna vlast, kakvom se predstavlja, je jedini krivac za ovo apatično stanje u realizaciji ovog projekta. Najavljeno raskidanje vladajuče koalicije, pravdajući se skivenim neprijateljima i frakcijama u koalicionim partnerima, sve više liči na farsu kojom bi se još koju godinu zadržala ova nelegitimna i nekompetentna vlast", zaključujue se u saopštenju OO PzP Herceg Novi.

Bonus video: