DPS: Od samozvanog Čerčila do Lažnog cara Šćepana malog

"Danas ne treba biti ni Čerčil ni Staljin, a ponajmanje Krivokapić, da bi se prepoznao bijes zbog gubitka funkcije i stolice"
81 pregleda 65 komentar(a)
Milo Đukanović, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.02.2016. 14:02h

Demokratska partija socijalista reagovala je na navode predsjednika Skupštine Crne Gore i Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića iznesene u intervjuu za Deutche Welle.

"Ranko Krivokapić ne samo da je Čerčil, nego je i Njutn i Anjštajn crnogorske političke scene, jer ove teorije relativiteta i gravitacije koje je iznio u današnjem intervjuu za Dojče vele moraju izazvati revoluciju u svijetu fizike. Alhemičar svakako, jer jedino njemu polazi za rukom da vanparlamentarnu partiju bez ikakvog uticaja na crnogorsku političku scenu predstavi kao Sunce oko koga se kreću sve ostale partije, bilo vladajuće ili opozicione", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da je nesumnjivo da će se jednog dana Krivokapić "dosjetiti i da sam sebe kandiduje i za Nobelovu nagradu, oblast nije važna, ipak je riječ o ekspertu za sve".

"Ne iznenađuje Krivokapićeva ekspresna amnezija, uzrokovana sada već izvjesnim gubitkom funkcije koju je obavljao 13 godina, ali i ignorisanjem sa međunarodnih adresa njegovih samoreklamerskih događaja. Iluzija koju je sam sebi stvorio ubrzano nestaje, a takvi procesi su veoma bolni, pa Krivokapića i sa te strane treba razumjeti. Danas ne treba biti ni Čerčil ni Staljin, a ponajmanje Krivokapić, da bi se prepoznao bijes zbog gubitka funkcije i stolice. Sujeta nije dobra osobina za političara, jer ga lako pretvori iz samozvanog Čerčila u Lažnog cara Šćepana malog", zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: