Konjević: Kriv sam i za S.Č., Limenku i to što je Pozitivna podržala Vladu

"Više puta je i glavni specijalni tužilac ukazivao na moju "krivicu". Poslanica Jasavić je izgleda kasno shvatila. Biće prije da joj je neko kasno rekao koga treba da "okrivi""
0 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Luka Zeković
Raško Konjević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.02.2016. 15:51h

Poslanik u Skupštini Crne Gore i potpredsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević odgovorio je poslanici Pozitivne Azri Jasavić koja je optužila SDP i bivšeg ministra unutrašnjih poslova da su odgovorni što se više od osam mjeseci čekalo da bude izabran rukovodilac specijalnog policijskog odjeljenja.

Konjević je naveo da je poznato da je ""kriv" što šef specijalnog tima nije izabran osam mjeseci".

"Više puta je i glavni specijalni tužilac ukazivao na moju "krivicu". Poslanica Jasavić je izgleda kasno shvatila. Biće prije da joj je neko kasno rekao koga treba da "okrivi"", naveo je Konjević.

Bivši ministar unutrašnjih poslova u saopštenju je "preuzeo" odgovornost i za druge slučajeve:

""Kriv" sam i za slučaj S.Č. Poslanica Jasavić vjerovatno nešto zna i o tome. "Kriv" sam i za štetu od 8,5 miliona u slučaju Limenka. "Kriv" sam i što je poslanica Jasavić podnijela krivičnu prijavu protiv vrha DPS-a. Ako je poslanici Jasavić lakše "kriv" sam sto je Pozitivna podržala Vladu. "Kriv" sam što znam ko joj je smislio da mene ovako vispreno za sve ovo "okrivi". Šta ću "kriv" sam. Naravno Azra je sve u pravu. Blago Pozitivnoj što je Azra sve ovo otkrila", zaključio je Konjević.

Bonus video: