Demos formirao Gradski odbor u PG: 97 članova, Goran Radonjić predsjednik

Predsjednik Izvršnog odbora Demosa Goran Danilović upoznao je prisutne sa realizacijom aktivnosti na terenu koje su prethodile formalizaciji odbora
136 pregleda 165 komentar(a)
Demos, Glavni grad, Foto: Demos
Demos, Glavni grad, Foto: Demos
Ažurirano: 19.02.2016. 21:13h

Demos je danas formirao Gradski odbor u Podgorici, za čijeg je predsjednika izabran šef Kluba odbornika u Skupštini Glavnog grada Goran Radonjić.

Kako je saopšteno iz Demosa, Gradski odbor ima 97 članova, a sjednici na kojoj je formalizovan prisustvovao je i predsjednik stranke Miodrag Lekić.

“Lekić je upoznao prisutne sa aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori, a osvrnuo se i na tek završen parlamentarni dijalog, čiji je jedan od inicijatora bio i sam Demosa”, kaže se u saopštenju.

On je, kako se navodi, podsjetio članove Gradskog odbora na važnost stabilne politike koju Demos vodi, a koja pronalazi sve veći broj simpatizera.

“Poručio je da Demos, kao ozbiljna stranka koja drži do principa političke kulture i demokratije, svojim radom otvara sebi novi put na političkoj sceni Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Izvršnog odbora Demosa Goran Danilović upoznao je prisutne sa realizacijom aktivnosti na terenu koje su prethodile formalizaciji odbora.

“Napomenuo je važnost uspostavljanja strukture najveće lokalne organizacije – budućeg nosioca svih aktivnosti stranke na teritoriji Glavnog grada”, kazali su iz Demosa.

Radonjić je, kako su naveli, istakao uspješnost funkcionisanja odborničkog kluba i njegovu prepoznatljivost u radu lokalnog parlamenta.

“Najavio je otvaranje kancelarija Gradskog odbora i spremnost budućeg rukovodstva da se uhvati u koštac sa izazovima koji su pred njima”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: