Đukanović pozvao šeika iz Emirata u Crnu Goru

Ujedinjeni Arapski Emirati su prepoznali Crnu Goru kao atraktivnu investicionu destinaciju i njene razvojne potencijale, što će, siguran sam, značajno doprinijeti daljem jačanju ukupne saradnje i prijateljstva između naših zemalja", istakao je Đukanović
87 pregleda 11 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.02.2016. 17:18h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, u ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime, čestitku predsjedniku Vlade i ministru odbrane Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeiku Mohamedu Bin Rašidu Al Maktumu, povodom njegovog ponovnog imenovanja na tu dužnost.

"Želim da izrazim zadovoljstvo dostignutim stepenom razvoja naših bilateralnih odnosa, posebno kada je riječ o sve intenzivnijoj ekonomskoj saradnji. Ujedinjeni Arapski Emirati su prepoznali Crnu Goru kao atraktivnu investicionu destinaciju i njene razvojne potencijale, što će, siguran sam, značajno doprinijeti daljem jačanju ukupne saradnje i prijateljstva između naših zemalja", istakao je Đukanović.

"Crna Gora ove godine obilježava važan jubilej - 10 godina od obnove nezavisnosti. Tim povodom upućujem Vam poziv za posjetu, u periodu koji Vama bude odgovarao. Bilo bi mi zadovoljstvo da Vas pozdravim u Crnoj Gori", navodi se u čestitki Đukanovića.

Bonus video: