Raičević: Umjesto ulične rasvjete imamo svijeće

„Uvjereni smo da se iza priče o led rasvjeti u Nikšiću kriju nečasne radnje i vjerovatno 'politika' korupcije i procenata“, pozvao je Raičević
7 komentar(a)
Vladan Raičević, Foto: PzP
Vladan Raičević, Foto: PzP
Ažurirano: 17.02.2016. 14:05h

Nikšićki odbori Pokreta za promjene i Demokratski front podržali su inicijativu građana da se problem rasvjete riješi u najskorije vrijeme.

„Priča oko rasvjete je još jedno prosipanje magle i još jedna od slika aktuelne vlasti. Razumijemo potrebu za 'štednjom' kada je i ova oblast u pitanju, međutim ne možemo, a da ne konstatujemo da umjesto rasvjete imamo 'svijeće', koje podsjećaju na 19. vijek“, stoji u saopštenju koje je potpisao Vladan Raičević, odbornik DF-a iz Pokreta za promjene.

On je pozvao lokalnu vlast da umjesto nezakonitog i nepotrebnog zapošljavanja izdvoje sredstva za kompletnu rasvjetu, umjesto „poboljšavanja na određenim djelovima“.

„Uvjereni smo da se iza priče o led rasvjeti u Nikšiću kriju nečasne radnje i vjerovatno 'politika' korupcije i procenata. Pozivamo nadležne organe da ispitaju nikšićko 'ledovanje', kao i neuspješno eksperimentisanje tzv. nikšićkih eksperimenata“, pozvao je Raičević.

NVO „Alfa centar“ u saradnji sa građanima pokrenuli su potpisivanje peticije kako bi se problem rasvjete duž Bulevara „Vuka Mićunovića“ riješio. Do sada je peticiju potpisao oko 300 građana.Potpredsjednik Opštine Dragan Perović najavio je da će pomenuti problem u biti riješen najskorije vrijeme.

Bonus video: