Demokrate zadovoljne podrškom u Herceg Novom

"Da će Demokrate biti važan i nezaobilazan faktor na političkoj sceni Novog, najvjernije svjedoči podrška građana od 16,23 odsto na obiđenih 5.565 domaćinstava"
60 pregleda 11 komentar(a)
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 16.02.2016. 15:38h

Demokratska Crna Gora saopštila je da u Herceg Novom uživa značajnu podršku građana.

"Opšta je ocjena nakon uspješno završene kampanje "od vrata do vrata", koju su realizovali članovi Mladih demokrata u ovoj primorskoj opštini, koja je uvijek predstavljala bastion slobodarske misli i otpora režimu. Da će Demokrate biti važan i nezaobilazan faktor na političkoj sceni Novog, najvjernije svjedoči podrška građana od 16,23 odsto na obiđenih 5.565 domaćinstava. Ovako visok procenat podrške ciljevima iz programa "Pobjede, a ne podjele" i konkretnim rješenjima ponuđenim za lokalne probleme, sa stalnom tendencijom rasta, Demokrate uopšte ne čudi, uzimajući u obzir simpatije sa kojima su se naši momci i djevojke srijetali", navodi se u saopštenju Demokrata.

Tvrde da su predstavljanjem programa stranke pobrali simpatije i ujedinili građane raznih profilacija i opredjeljenja u ocjeni da Demokratska Crna Gora i i lider Aleksa Bečić zalužuju da im se pruži šansa "zbog dosljednosti koju demonstriraju otkako su osnovani".

"Da je Demokratska Crna Gora odlučna da na moderan i stručan način vodi grad i državu, pokazuje i prisustvo predsjednika Bečića za sve vrijeme trajanja kampanje, što je bila prilika da se sastane sa nekoliko stotina novih članova Demokrata u Herceg Novom, porazgovara sa njima i lično im uruči članske karte partije koja ih neće iznevjeriti. Da se ozbiljno može računati na Demokrate u narednom periodu potvrda je plejada izvrsnih, stručnih, visokoobrazovanih i uglednih Novljanki i Novljana, koji će činiti okosnicu Opštisnkog odbora Novog", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: