LP: Spremni i za samostalni nastup i za saradnju

„Prepoznatljivim političkim idejama, jasnim djelovanjem i iskrenim pristupom prema građanima pokazali smo na kojim principima se mora voditi svaka dobronamjerna i kvalitetna politika za Tivat“, navodi se u ijavi Samardžića
7 komentar(a)
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 15.02.2016. 12:31h

Liberalna partija (LP) spremna je za samostalan nastup na izborima u Tivtu, ali i otvorena za saradnju sa svim političkim akterima koji dijele iste programske vrijednosti i koji su spremni da rade u najboljem interesu građana, saopšteno je iz te stranke.

Koordinator LP za izbore u Tivtu, Boro Samardžić, kazao je da su liberali u tom gradu uvijek bilježili značajnu podršku građana, a takav trend, kako je ocijenio, neće izostati ni ovog puta.

„Prepoznatljivim političkim idejama, jasnim djelovanjem i iskrenim pristupom prema građanima pokazali smo na kojim principima se mora voditi svaka dobronamjerna i kvalitetna politika za Tivat“, navodi se u ijavi Samardžića.

Prema njegovim riječima, LP sprema temeljnu analizu problema i izazova sa kojima se suočavaju Tivćani i lokalna samouprava, ali i niz konkretnih rješenja na kojima će insistirati u Skupštini Opštine Tivat.

„Naša ponuda objediniće najbolje interese građana sa mogućnostima Opštine, i mi ćemo insistirati na takvom, kompromisnom, rješenju koje će komunalnu, ekonomsku i socijalnu situaciju u gradu konačno pomjeriti sa mrtve tačke, i prevazići sporenja koja postoje između građana i njihove lokalne uprave“, poručio je Samardžić.

Kako je naveo, pošten i vrijedan rad, iskren pristup i zajedničko nalaženje rješenja sa svim građanima i dalje će biti osobina po kojoj će građani prepoznavati liberale Tivta i u njima imati partnere.

Bonus video: