Popović: Liberali spremni za samostalan nastup, ko je na našem putu, dobrodošao je

On je naglasio da LP nikad neće pristati i podržati neprincipijelne kompromise koji se protive zakonima i Ustavu države, radi kratkoročnih politikanskih interesa koji se pokušavaju nametnut crnogorskoj javnosti
56 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Arhiva Vijesti
Andrija Popović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.02.2016. 17:03h

Liberalna partija (LP) stabilna je i spremna i za samostalan izborni nastup, rekao je njen predsjednik Andrija Popović i poručio da liberali idu trasiranim putem koji svi jasno prepoznaju.

Prema njegovim riječima, načela LP prihvatili su, na neki način, svi u Crnoj Gori.

"A mi liberali držimo se toga smjera od 1990. do danas, pa ko je s nama na tom putu, dobrodošao je, rekao je Popović na sjednici Glavnog odbora LP u Podgorici.

On je naglasio da LP nikad neće pristati i podržati neprincipijelne kompromise koji se protive zakonima i Ustavu države, radi kratkoročnih politikanskih interesa koji se pokušavaju nametnut crnogorskoj javnosti.

"Liberali su i dokazali svoju principijelnost i dalekovidost Deklaracijom o stabilizaciji političkog i parlamentarnog života, koja je našla svoje mjesto na političkoj agendi, nekoliko mjeseci nakon takve inicijative LP u Skupštini", kazao je Popović.

Bonus video: