Dervišević: Predstavićemo niz inicijativa u cilju poboljšanja statusa mladih u Gusinju

Planirane aktivnosti pokazuju da su mladi u Gusinju izabrali jako dobar rukovodeći tim koji će ih u narednom periodu predvoditi, stoji u saopštenju SD
324 pregleda 0 komentar(a)
SD Gusinje, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
SD Gusinje, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 13.02.2016. 12:37h

Omladina Socijaldemokrata Gusinja izabrala je juče Semiha Nikočevića za potpresjednika, a za sekretara Ruždiju Radončića, kao i 15 delegata za predstojeći Kongres Omladine Socijaldemokrata Crne Gore.

Oni su izložili okviran plan aktivnosti koje će Omladina u narednom periodu realizovati u Gusinju.

Planirane aktivnosti pokazuju da su mladi u Gusinju izabrali jako dobar rukovodeći tim koji će ih u narednom periodu predvoditi, stoji u saopštenju SD.

Povodom održanog sastanka predsjednik OSD Gusinje, Irfan Dervišević, izrazio je zadovoljstvo velikim odzivom mladih na dosadašnjim sastancima i akcijama, i time da se sve veći broj mladih uključuje u društveno – politički život ovog kraja i time direktno doprinosi njegovom razvoju.

“Omladina Gusinja će u narednom periodu prezentovati javnosti niz inicijativa planiranih u cilju poboljšanja statusa mladih u našoj opštini. Pozitivna reakcija sugrađana na naše dosadašnje inicijative i akcije su nam svakao najbolja motivacija da nastavimo sa sprovođenjem planiranih programskih aktivnosti,“ zaključio je Dervišević.

U ime Omladine Socijaldemokrata Gusinja delegati na I Kongresu Omladine Socijaldemokrata Crne Gore biće: Dervišević Irfan, Nikočević Semih, Radončić Ruždija, Veković Danijela, Sinanaj Afrim, Jakupović Eldar, Đurković Sajma, Hot Merdan, Husejinović Miralem, Gruda Azra, Radončić Elvir, Malagić Sajma, Radončić Jasmin, Radončić Muharem i Gaši Nino.

Bonus video: