Bojović: Katnić neka kaže ko ga ugrožava

"Ukoliko ne objavi koje su to strukture i pojedinci koji vode specijalni rat, njegove izjave doživjećemo kao neuspjeli pokušaj samoreklamerstva”, kazao je Bojović
66 pregleda 8 komentar(a)
Vladislav Bojović, Foto: Luka Zeković
Vladislav Bojović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.02.2016. 10:43h

Ukoliko neko ugrožava Specijalnog tužioca Milivoja Katnića on bi, shodno ovlašćenjima, trebalo da preduzme radnje koje će dovesti do hapšenja i procesuiranja tih osoba, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta (DF) Vladislava Bojovića.

On je pozvao Katnića da kaže koje strukture vode specijalni rat protiv njega.

"Ukoliko ne objavi koje su to strukture i pojedinci koji vode specijalni rat, njegove izjave doživjećemo kao neuspjeli pokušaj samoreklamerstva”, kazao je Bojović.

Komentarišući Katnićev poziv na kontraobavještajnu zaštitu Agencije za nacionalnu bezbijednost (ANB), Bojović je rekao da je Agencija pod direktnom kontrolom premijera Mila Đukanovića.

"Glavni specijalni tužilac treba da saopšti da li je proizvod borbe klanova i to što se još uvijek ne zna ko je pucao na Predraga Mitrovića i Olega Obradovića, niti ko je zapalio automobil predsjednika kotorskog DPS-a i poslanika Željka Aprcovića. Postavlja se pitanje, kako Katnić može da štiti građane, državne interese i ustavni poredak, kad i sam kaže da je predmet borbe klanova, da se protiv njega vodi specijalni rat i da mu je bezbjednost ugrožena, pri čemu neće da kaže od koga i kad već ne može da zaštiti samog sebe", upozorio je Bojović.

Bonus video: