Pokret za neutralnost: O farsičnosti izbornog procesa i cirkusa koji se zove prelazna vlada...

Predstavnici Pokreta razgovarali su sa studentima iz Kotora i Herceg Novog i krenuli u rekonstrukciju tima Studetentske asocijacije Pokreta za neutralnost
21 komentar(a)
Pokret za neutralnost, posjeta Primorju, Foto: Pokret za neutralnost
Pokret za neutralnost, posjeta Primorju, Foto: Pokret za neutralnost
Ažurirano: 08.02.2016. 12:35h

Tročlana ekipa Pokreta za neutralnost Crne Gore, izvršni direktor, Marko Milačić, predsjednik Skupštine, Ognjen Jovović i član UO, Vladislav Dajković, posjetili su neke gradove crnogorskog primorja i obavili razgovore sa članovima i simpatizerima Pokreta za neutralnost.

"Svrha posjete je bila predstavljanje plana i misije Pokreta u narednom periodu. Predstavici Pokreta su predstavili plan koji žele sprovesti u djelo, a to je zalaganje, najprije, za formalno pravno raspisivanje referenduma, a onda zalaganje da isti protekne u slobodnim i demokratskim uslovima. S tim u vezi, među prisutnima na sastancima postignuta je saglasnost da se u narednom periodu krene u kampanju promovisanja kako ideje koncepta neutralnosti, tzv. ‘’irlandizacije Crne Gore’’, tako i kampanju za slobodni referendum. Naravno, bilo je riječi i o trenutnoj političkoj situaciji, pogotovo u onom dijelu koji se tiče farsičnosti izbornog procesa i cirkusa koji se zove prelazna vlada", saopšteno je iz Pokreta za neutralnost.

U saopštenju se dodaje da su predstavnici Pokreta razgovarali sa studentima iz Kotora i Herceg Novog i krenuli u rekonstrukciju tima Studetentske asocijacije Pokreta za neutralnost.

"Ovim se nastavilo sa radom na arhitektonici sopstvene organizacije, ali i na širenju ideja koje se žele usvrhoviti. U narednom periodu Pokret će formirati niz tijela za određena društveno – politička pitanja i posjetiće gradove srednje i sjeverne regije Crne Gore. Referendum je počeo!", ističe se u saopštenju.

Bonus video: