Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka

"Nije nepoznanica da se URA u poslednje vrijeme stidljivo udvara DF-u, dok 'ustavne patriote' trče u zagrljaj Demokrata", rekao je poslanik DPS-a
2831 pregleda 12 komentar(a)
Mihailo Anđušić, Foto: DPS
Mihailo Anđušić, Foto: DPS

Predsjednik Građanskog pokreta URA i lider Demokrata, Aleksa Bečić, konačno su priznali da se raspao njihov politički brak iz interesa, kazao je Mihailo Anđušić, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore.

"Ono što smo mi saopštavali, a oni stidljivo negirali, danas su, svako u svom promo mediju, potvrdili. Tako smo, između ostalog, mogli da zaključimo da Dritan spočitava Aleksi da mu je samo rejting bitan, a Aleksa Dritanu, da se plaši lokalnih izbora i zato zagovara bojkot?! Evo, da se složimo da je sve što jedni o drugima zbore tačno. Nije tajna da Bečić mijenja politiku, stavove i uvjerenja radi rejtinga kao sto je opšte poznato da je Abazovićeva stranka interesna skupina ljudi koja uz svu medijsku podršku i logistiku ne prelazi 1,23 posto. Kao uostalom što nije nepoznanica da se URA u poslednje vrijeme stidljivo udvara DF-u, dok 'ustavne patriote' trče u zagrljaj Demokrata. Dakle, ništa novo na političkoj sceni Crne Gore, samo još jedna u nizu podjela, a pobjede ni na vidiku," rekao je Anđušić.

Mihailo Anđušić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Bonus video: