SNP dostavio opoziciji svoje polazne osnove za privremenu vladu

Dokument je večeras dostavljen političkim partijama koje su 27. januara u Skupštini Crne Gore glasali protiv povjerenja Vladi
24 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.02.2016. 17:03h

Izvršni odbor Socijalističke narodne partije usvojio je svoje Polazne osnove za prevazilaženje duboke socio-ekonomske, institucionalne i političke krize u kojoj se nalazi Crna Gora.

"Polazne osnove SNP-a predstavljaju set kontrolnih mehanizama radi obezbjeđivanja uslova za održavanje fer, slobodnih i demokratskih izbora, koji su primarni interes građana Crne Gore", saopšteno je iz te partije.

Dokument je večeras dostavljen političkim partijama koje su 27. januara u Skupštini Crne Gore glasali protiv povjerenja Vladi, a potvrdili su svoje učešće na parlamentarnom dijalogu zakazanom za sjutra.

Svim ostalim učesnicima parlamentarnog dijaloga, polazne osnove SNP-a biće predstavljene na sjutrašnjem sastanku lidera parlamentarnih stranaka.

Lider SNP-a Srdjan Milić danas je bio na sastanku lidera opozicije, gdje je usaglašeno da se nastavi sa dijalogom o formiranju privremene vlade.

Bonus video: