Demokrate pozivaju tivatsku SDP da raskine lokalnu vlast sa DPS

“Vidjećemo ko su borci za istinske promjene i prosperitet Tivta”, zaključio je Arsić
54 pregleda 10 komentar(a)
Vladimir Arsić, Foto: Demokrate
Vladimir Arsić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 01.02.2016. 14:57h

Aktuelni politički momenat rezultovan raspadom vladajuće državne koalicije između DPS i SDP u ovom trenutku još uvijek nema tako razuman slijed stvari i prateće posljedice i u Tivtu. Da li lokalna SDP u Tivtu vidi da je to sasvim normalan slijed stvari i za našu lokalnu sredinu još uvijek ne znamo, saopštio je predsjednik OO Demokrata CG u Tivtu, Vladimir Arsić.

On je istakao da Demokrate Tivta s obzirom na proljećne lokalne izbore koji će najvjerovatnije biti u aprilu, vide raskid lokalne koalicije od strane SDP-a kao “jedino riješenje svih aktuelnih lokalnih rivalskih problema” i ocijenio da bi bilo logično da tivatski SDP to i uradi.

“Ponašanje SDP Tivta svi građani i političke institucije pomno prate, a rezultati njihovih daljih poteza vjerovatno će odrediti i njihovu dominantno značajnu uticajnu moć koju su imali u dosadašnjoj vlasti, a bez koje sjutra mogu ostati spletom pogređnih poteza. Demokrate u najmanju ruku očekuju da će SDP Tivta ovog puta nedvosmisleno povući poteze kojima bi DPS stukture sa lokala poslale u zaborav, a građanima pokazale da se bore za istinsku promjenu politike kako na državnom, tako i lokalnom nivou”, istakao je Arsić.

On je podvukao da Demokrate “iskreno vjeruju da će se u narednim danima na polju tivatske politicke scene povući konkretni potezi i od ostatka opozicione infrastrukture koje nas mogu već u narednim danima povesti na pravi put”.

“Vidjećemo ko su borci za istinske promjene i prosperitet Tivta”, zaključio je Arsić.

Bonus video: