U nedjelju Kongres Socijaldemokrata Crne Gore

"Posmatrano sa ove polugodišnje vremenske distance, od Osnivačke skupštine održane 31. jula 2015. godine do danas, stabilnom politikom, dosljednom izvornim programskim principima, uspjeli smo da naše socijaldemokratsko ime opravdamo konkretnim i jasnim političkim djelovanjem"
58 pregleda 17 komentar(a)
Socijaldemokrate slogan kongres, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate slogan kongres, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 30.01.2016. 14:32h

Socijaldemokrate Crne Gore 31. januara održaće prvi Kongres pod sloganom "Stabilno i dosljedno".

Kako je saopšteno iz te partije Kongresu će, osim gostiju iz političkog i civilnog života, prisustvovati 499 delegata sa pravom glasa, koji će izabrati predsjednika, tri potpredsjednika, Glavni odbor, Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju.

"Posmatrano sa ove polugodišnje vremenske distance, od Osnivačke skupštine održane 31. jula 2015. godine do danas, stabilnom politikom, dosljednom izvornim programskim principima, uspjeli smo da naše socijaldemokratsko ime opravdamo konkretnim i jasnim političkim djelovanjem. Ali i da sačuvamo pravu, izvornu socijaldemokratsku ideju u Crnoj Gori, na šta smo posebno ponosni. Nakon Kongresa ćemo još snažnije biti posvećeni partnerstvu za snažan ekonomski razvoj, odnosno izgradnji Crne Gore kao ekonomski razvijenog, pravednog i solidarnog društva i države slobodnih i pred zakonom jednakih građana", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Crne Gore.

Kongres će biti održan u staroj zgradi Vlade, sa početkom u 11 časova.

Bonus video: