Medojević u misiji u Venecueli

On je dodao da zbog osjetljivog mandata nije u mogućnosti da daje bilo kakve detalje, te da će krajem februara moći da neku izjavu
49 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.01.2016. 10:45h

Poslanik DF-a Nebojša Medojević nije bio sa ostalim kolegama na bini ispred Skupštine kada je prije dva dana izglasano povjerenje vladi zato što je u Venecueli, a zbog čega su mu zamjerili u dijelu DF-a.

Medojević je potvrdio da je u Venecueli, ali ne na odmoru, već u međunarodnoj misiji, kao dio međunarodnog projekta.

“Obišli smo više zemalja sa političkim krizama i treba da napravimo izvještaj. Kolege iz Predsjedništva DF-a su obaviještene o mojim međunarodnim obavezama”, kazao je Medojević. On je dodao da zbog osjetljivog mandata nije u mogućnosti da daje bilo kakve detalje, te da će krajem februara moći da neku izjavu: “Krajem februara je godišnja skupština u Šri Lanki, pa će sve tada biti usaglašeno na nivou organizacije”. Na vlasti u Venecueli je Nikolas Maduro, koga dio međunarodne zajednice doživljava kao diktatora. Maduro je naslijedio Huga Čaveza.

Medojević je i juče bio aktivan na Tviteru gdje je povodom najnovijih dešavanja na političkoj sceni “tvitnuo” stihove poznatog pjesnika Jove Jovanovića Zmaja: “Poštenje se ne može kupiti, jer ga pošten ne prodaje ni za blaga sva golema. A nepošten prodo bi ga, al' ga nema”.

Bonus video: