Pjesma o poltronstvu: "Slušaj vođu striktno, ne treba ti glava"

Umjesto komentara, poslanik URA je izrecitovao dio pjesme koju je, kako je rekao, napisao njegov prijatelj iz Herceg Novog
702 pregleda 147 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.01.2016. 18:08h

Skupštinska rasprava o povjerenju Vladi puna tenzija i ružnih riječi izmedju koalicionih partneran DPS-SDP završena je smijehom poslanika, nakon što je poslanik URA Dritan Abazović izrecitovao pjesmicu o poltronstvu.

On je to učinio nakon što su poslanici, predstavnici manjinskih stranaka, odbacili njegovu ocijenu da glasaju za Vladu i DPS iz straha od dijela opozicije.

Abazović je kazao da mu se jedan kolega iz nacionalne partije požalio jutros da su na njega vršili pritisak da glasa za povjerenje Vladi, navodeći da u je to saopštio za doručkom. On nije rekao na kog poslanika se to odnosi, ali je izrazio uvjerenje da će makar on btii iz manjiskih partija koji će glasati protiv kabineta Mila Đukanovića.

Nakon toga na Abazovićev račun pokušao je da se našali Luidj Škrijelj (DPS),navodeći da ne bi doručkovao sa Abazovićem, aludirajući indirektno i da je njegova poorodica podržavala DPS.

Umjesto komentara, poslanik URA je izrecitovao dio pjesme koju je, kako je rekao, napisao njegov prijatelj iz Herceg Novog.

Ovo su stihovi pjesme:"Slušaj vođu striktno, ne treba ti glava opusti se druže nek ti mozak spava mjesto tvoje glave ruka vodji treba kad uputi pogled digni je do neba".

Bonus video: