Liberalna partija: Odlučićemo dosljedno i u interesu građana

"Pratićemo pažljivo razvoj događaja na političkoj sceni države jer prepoznajemo da je u političkoj igri više varijanti i više mogućih raspleta i rješenja"
61 pregleda 6 komentar(a)
Liberalna partija, Foto: Lpcg.me
Liberalna partija, Foto: Lpcg.me
Ažurirano: 24.01.2016. 15:05h

Liberalna partija Crne Gore (LPCG) će se o pitanju povjerenja Vladi izjasniti shodno važećem predizbornom i postizbornom koalicionom Sporazumu, ali i zaključcima sa sjednice Predsjedništva i Savjeta održane 15. januara, saopšteno je iz te partije.

LP biće, kako se navodi, dosljednja i koherentna u svojoj politici i onim stavovima koje javno zastupa i ciljevima koje je obećala građanima.

"Pratićemo pažljivo razvoj događaja na političkoj sceni države jer prepoznajemo da je u političkoj igri više varijanti i više mogućih raspleta i rješenja", kaže se u saopštenju.

LP vjeruje da će prepoznati najbolje interese građana Crne Gore i crnogorskog društva ali i ono što jeste interes glavnih ciljeva za koje se liberali snažno zalažu u državi.

"Jedino to, biće faktor opredjeljivanaj LP prema pitanju povjerenja Vladi, na sjutrašnjoj sjednici Skupštine Crne Gore", kaže se u saopštenju.

Bonus video: