SDP Berane izabrao novi saziv Opštinskog odbora

"Prevazišli smo vrijeme podjela po bilo kojim osnovama. Želimo da, uz vašu pomoć, Berane ponovo bude ponos i sjaj sjevera", poručio je Bralić
2 komentar(a)
SDP Berane, Foto: SDP
SDP Berane, Foto: SDP
Ažurirano: 24.01.2016. 14:35h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Berane izabran je novi saziv Opštinskog odbora koji će biti sastavljen od 21 člana.

Vršilac dužnosti predsjednika Opštinskog odbora Mirko Pavićević je rekao da je pred novim sazivom Odbora veliki izazov i da zajedničkim snagama svi trebaju uzeti učešća u širenju socijaldemokratskih ideja i vrijednosti.

"Mi u Beranama ćemo se truditi da ispravimo greške koje su naši prethodnici pravili i siguran sam da ćemo napraviti respektabilan rezultat koji će pokazati da je ideja SDP u našem gradu čvrsto utemeljena i snažna i zbog toga sa nestrpljenjem očekujemo naredne lokalne i parlamentarne izbore", poručio je Pavićević.

Generalni sekretar SDP-a Ramo Bralić je rekao da je ovo "novo vrijeme za socijaldemokratiju Crne Gore".

"Prevazišli smo vrijeme podjela po bilo kojim osnovama. Želimo da, uz vašu pomoć, Berane ponovo bude ponos i sjaj sjevera", poručio je Bralić.

Potrpredsjednik SDP Almir Rebronja je istakao da je duh beranske socijaldemokratije "konačno oslobođen" i da je na novom Odboru da kanališe energiju koju zasigurno imaju.

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Berane će na idućoj, konstitutivnoj sjednici, izabrati novo rukovodstvo.

Bonus video: