Ljujić: DPS prijeti i ucjenjuje ljude preko javnih institucija

"Opet je dobro poznata činjenica da aktuelna vlast čini sve, zakonom nedozvoljene radnje da, doslovce, građane u Crnoj Gori dovede do prosjačkog štapa"
1 komentar(a)
Marko Ljujić, Foto: Demokrate
Marko Ljujić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 19.01.2016. 14:11h

Nakon afere "Snimak", u kojoj je postala poznata formula "jedno radno mjesto-4 glasa", Crna Gora je dodatno devastirana po novoj formuli u kojoj važi "jedan zapošljen-10 glasova", smatra Marko Ljujić, član odbora Demokrata.

Ljujić je izjavio da je u pitanju nova vrsta "političkog kriminala", koju sprovode funkcioneri DPS-a u okviru javnih institucija, vršeći pritisak "prijeteći i ucjenjujući ljude" da glasaju za DPS.

"Opet je dobro poznata činjenica da aktuelna vlast čini sve, zakonom nedozvoljene radnje da, doslovce, građane u Crnoj Gori dovede do prosjačkog štapa, kako bi lakše manipulisali njima. U svakoj pravnoj i demokratskoj državi, istup funkcionerke DPS-a, a u ovom slučaju i direktorice Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, koja javno govori da sprovodi politiku svoje partije prilikom obavljanja posla, na svom radnom mjestu u državnoj instituciji, trebalo bi da prouzrokuje minimum osudu svih u Crnoj Gori", kazao je Ljujić.

On je dodao da poslije kampanje Demokrata "od vrata do vrata" u Bijelom Polju, i komunikacije sa građanima, ne iznenađuje izjava direktorice Zavoda za zapošljavanje, Vukice Jelić.

"Licemjerje, bahatost i arogancija koju proizvodi aktuelna vlast, nema granica. Svi se moramo zapitati do kad ćemo trpjeti diktatorsko ustrojstvo u Crnoj Gori, kriminal, korupciju, nepotizam. A dok se stvari ne promijene, Demokrate će se svim silama boriti protiv ovakvih vidova deformacija i anomalija u društvu i konstantno nuditi pravne i druge ljekove koji će biti u interesu građana i na dobrobit svih u Crnoj Gori", kazao je Ljujić.

Bonus video: