Pozitivna 24. januara odlučuje kako će glasati o povjerenju Vladi

Glavni Odbor te partije koji će donijeti konačnu odluku je prvobitno bio zakazan za 20. januar, ali je pomjeren, jer je i zasijedanje parlamenta pomjereno sa 21. na 25. januar
50 pregleda 107 komentar(a)
Skupština Crne Gore prazna, Foto: Savo Prelević
Skupština Crne Gore prazna, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.01.2016. 18:25h

Glavni Odbor Pozitivne Crne Gore odlučiće 24. januara, dan uoči sjednice Skupštine o povjerenju Vladi, kako će o tome glasati njeni poslanici.

Glavni Odbor te partije koji će donijeti konačnu odluku je prvobitno bio zakazan za 20. januar, ali je pomjeren, jer je i zasijedanje parlamenta pomjereno sa 21. na 25. januar.

Kako saznaje televizija Vijesti, u Pozitivnoj sjutra počinju unutarstranačke konsultacije povodom inicijative o provjeri povjerenja Vladi koju je pokrenuo premijer Milo Đukanović.

Tokom sljedeće sedmice, zasijedaće poslanički klub, Savjet i Predsjedništvo stranke nakon čega slijedi konačna odluka na sjednici Glavnog Odbora.

Ranije je iz Pozitivne poručeno da će prilikom glasanja o povjerenju Vladi odlučiti u skladu sa onim što je najbolji interes Crne Gore, odnosno da će se voditi državnim, a ne samo partijskim interesima.

Bonus video: