Mavrić: Glasači znaju da prodajete maglu

Našu žrtvu, vi, kao bivša Pozitivna, a sadašnja URA, ne možete shvatiti, poručio je potpredsjednik Opštine Ulcinj
53 pregleda 7 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 16.01.2016. 19:19h

Potpredsjednik Opštine Ulcinj i visoki funkcioner Force Ardijan Mavrić kazao je da URA ne može drugimA da drži lekcije iz politike i morala, jer su direktni krivci što u dvije najveće opštine nije došlo do promjene vlasti.

“Sada i u trećoj opštini nestaju tragom bez glasa, ostavljajući na cjedilu radnike i građane”, naveo je Mavrić u reagovanju na tekst “Beci: Novi izbori za prekid farse”. Mavrić je saopštio da su obećanja URA od prije dvije godine da će se “zalagati za transparentnost” u radu lokalne uprave “toliko blijeda, da su se i građani koji su vam dali povjerenje uvjerili u to da ste im samo prodavali maglu”.

On je dodao da URA nije shvatila da je budžet ono što se treba poštovati i da se novac građana mora trošiti u skladu sa zakonima:

“Forca neće nikome aminovati kao vi nezakonske radnje, što smo dokazali u zadnjem skupštinskom sazivu. Forca je najjača nacionalna partija Albanaca, ali samo zbog nacionalnog interesa smo uradili izuzetak time što smo mjesto predsjednika Opštine dali partiji sa duplo manje odbornika. To vi, kao bivša Pozitivna a sadašnja URA, ne možete shvatiti”. On je pojasnio da je Forca svjesno ustupila to mjesto, samo sa ciljem da se nastavi proces razvoja.

“Mislili ste da su to iluzije, ali danas se svi hvalite našim poslom. Koji je vaš doprinos svemu tome da pomognete? Možda kolektivno žmurenje, ćutanje i skrivanje”.

Nakon odluke URA da napusti vlast, Mavrić je upitao da li je to iznuđen ili moralan čin:

“Ako je moralan čin, onda ste to morali uraditi u trenutku kada ste istupili od vaše matične partije 'Pozitivne Crne Gore', koja vam je i obezbijedila mandate koje do danas koristite”.

Bonus video: