Brajović: Svaki pravi Socijaldemokrata je ponosan što je sačuvao socijaldemokratsku ideju

Socijaldemokrate Plava su izabrali 20 delegata za Kongres partije kao i devet kandidata za Glavni odbor
92 pregleda 15 komentar(a)
Konvencija Socijaldemokrate, Plav, Foto: Socijaldemokrate
Konvencija Socijaldemokrate, Plav, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 16.01.2016. 12:29h

Bez imalo skromnosti, mogu zaključiti da je svaki pravi Socijaldemokrata, kako ovdje u Plavu, tako i u cijeloj Crnoj Gori, ponosan što je sačuvao pravu, iskrenu i istinsku socijaldemokratsku ideju, i nije dozvolio da zaluta, izgubi se i izblijedi, istakao je Ivan Brajović predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore.

"To je i jedan od razloga zašto je socijaldemokratija kakvu je mi promovišemo prijemčiva građanima, naročito onima koji se nikad nisu htjeli baviti politikom, i upravo SD Plav odiše tom novom energijom ljudi posvećenih stabilnim promjenama'', naveo je Brajović na izbornoj konvenciji SD koja je održana juče u Plavu.

Socijaldemokrate Plava su izabrali 20 delegata za Kongres partije kao i devet kandidata za Glavni odbor.

"Talas promjena, započet u Podgorici i Nikšiću, krajem mjeseca preplaviti državni nivo, kada će socijaldemokratska vizija moći nesmetano da se razvija i doprinosi budućim uspjesima Crne Gore kako na spoljnopolitičkom, tako i na unutrašnjem planu. Doprinos Socijaldemokrata ogleda se u vođenju jasne i stabilne politike, koja je u svim segmentima postojana i dosljedna, zasnovana na njegovanju multietničkog, građanskog bogatstva Crne Gore, bez kojeg nijedna naša pobjeda ne bi bila tako svijetla i veličanstvena'', rekao je Brajović.

Brajović je izrazio zahvalnost svim učesnicima izbornih konvencija na angažovanosti i posvećenosti da svaki izbor i za delegata i kandidata bude transparentan, legitiman, i održan u fer i demokratskim procedurama.

Konvenciji su, osim predsjednika SD Brajovića, prisustvovali i funkcioneri te partije Vujica Lazović, ĐorđeSuhih, Damir Šehović, Goran Petrović i Kenan Hrapović.

Bonus video: