UOČI SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA LPCG

Rađenović: Zalagaću se da Liberali glasaju za nepovjerenje Vladi

"“Mnogo je razloga da se zauzme takav stav, prvenstveno zbog donošenja štetnih odluka Vlade Crne Gore, konkretno, kada je posrijedi Sveti Stefan i Kraljičina plaža, odnosno Aneks ugovora," kazao je Rađenović
16 komentar(a)
Blažo Rađenović (Novina)
Blažo Rađenović (Novina)
Ažurirano: 15.01.2016. 13:28h

Predsjednik budvanske Liberalna partije Blažo Rađenović saopštio je danas da će taj odbor glasati za nepovjerenje Vladi. 

“Mi u budvanskom Opštinskom odboru imamo jedinstven stav da bi po više osnova trebalo glasati za nepovjerenje Vladi,” kazao je za Antenu M. 

Rađenović se nada da će kolege iz drugih odbora Liberalne partije zauzeti sličan stav na današnjoj sjednica Predsjedništva Liberalne partije u Podgorici. 

Ističe da je mnogo razloga da se izglasa nepovjerenje Vladi.

“Mnogo je razloga da se zauzme takav stav, prvenstveno zbog donošenja štetnih odluka Vlade Crne Gore,  konkretno, kada je posrijedi Sveti Stefan i Kraljičina plaža, odnosno Aneks ugovora. Jedna od razloga je svakako, koji se mora pomenuti, priprema Odbora za proslavu desetogodišnjice od sticanja, odnosno povraćaja državnosti Crne Gore, mi nijesmo u tom počasnom Odboru, mislimo da je to više nego licemjerno od premijera Mila Đukanovića. Postoje mnogi drugi osnovi, po kojima se krši koalicioni sporazum, koji smo potpisali 2012”. 

Preporučujemo za Vas