Klimenta: Husovićevo glasanje za povjerenje Vladi jasan znak da su Bošnjaci prevareni

Klimenta smatra da bošnjački narod mora biti jedinstven i da se ne smije se dijeliti
23 komentar(a)
Sadik Klimenta, Foto: Aida Sadiković
Sadik Klimenta, Foto: Aida Sadiković
Ažurirano: 15.01.2016. 11:42h

Izjava Rafeta Husovića da će poslanici BS u Skupštini CG glasati za podršku i opstanak Vlade "jasno govori da su svi glasači iz Rožaja bošnjačke nacionalnosti prevareni", smatra predsjedik OO Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ), Sadik Klimenta.

Klimenta je podsjetio da je Bošnjačka stranka u Rožajama osvojila vlast sa obećanjem da neče ići ni u kakvu koaliciju sa DPS-om i Milom Đukanovićem.

"Neka se svi građani Rožaja sjete šta je Husović govorio na predizbornim skupovima u Rožajama, takođe neka se sjete šta je govorio kada mu je krenuo masovni egzodus naših sunarodnika, kada su zbog zapostavljenosti Rožaja, uništavanja privrede od strane njegovih partnera iz DPS-a, masovnog ukidanja građanima materijalnog obezbijeđenja, najvećim procentom nezaposlenosti, najbjednijim penzijama u Državi i drugim djelima napravili od Rožaja i Rožajaca sirotište, zbog čega se u 2015. godini masovno napuštalo Rožaje gdje su naši sugrađani nalazili utočište na azil u države EU, da bi i pored svega Husoviću i njegovoj partiji bio bitniji opstanak Mila Đukanovića i njegove Vlade, nego svoj narod koji ga je izabrao tamo gdje je" kazao je Klimenta.

Klimenta smatra da bošnjački narod mora biti jedinstven i da se ne smije se dijeliti.

"Moramo se svi zajedno izboriti, da ne budemo ničije sluge i poltroni i moramo se izboriti za svoja prava. Zato će OO BDZ u Rožajama da krene u još veću borbu za ostvarivanje svih prava Bošnjaka u Rožajama. Ne smijemo zbog Rafeta Husovića i njemu sličnih koji su izdali bošnjački narod da se iseljavamo i da ćutimo, moramo svi zajedno dići glas i kazat dosta je bilo ličnog interesa", naglasio je Klimenta.

Bonus video: