CDU PODRŽALA STAV LP

"Živković da bude u odborima povodom 10-godišnjice obnavljanja nezavisnosti"

LP ocijenila je licemjerniom odluku o formiranju Počasnog i Organizacionog odbora za obilježavanje desetogodišnjice nezavisnosti Crne Gore, u kojima nema predstavnika crnogorskih liberala, i pozvala Vladu da je eventualno dopuni
94 pregleda 32 komentar(a)
Miodrag Živković, Foto: Luka Zeković
Miodrag Živković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.02.2019. 23:12h

Osnivač i prvi predsjednik Liberalne partije (LP), Miodrag Živković, treba da bude u odborima povodom obilježavanja desetogodišnjice obnavljanja crnogorske nezavisnosti, smatraju u Crnogorskoj demokratskoj uniji (Cdu).

 LP ocijenila je licemjerniom odluku o formiranju Počasnog i Organizacionog odbora za obilježavanje desetogodišnjice nezavisnosti Crne Gore, u kojima nema predstavnika crnogorskih liberala, i pozvala Vladu da je eventualno dopuni.

 Lider Cdu, Miodrag Vlahović, kazao je da ta partija podržava stav LP i smatra da u odborima povodom obilježavanja desetogodišnjice obnavljanja crnogorske nezavisnosti treba da bude Živković, koji je dao veliki i prepoznatljivi doprinos u referendumskoj kampanji.

„To će biti svojevrsno priznanje i Liberalnom savezu, bez čije istorijske uloge ideja o nezavisnoj Crnoj Gori nikada ne bi bila pobjednička”, ocijenio je Vlahović.

Preporučujemo za Vas