SNP Pljevlja: Đačić sprovodi trovanje mentalne sredine

"SNP Pljevlja će, bez obzira na sve prijetnje, i dalje nesmetanom žestinom ukazati na sva nepočinsta koja se rade našem gradu od strane vlasti kako sa državnog, tako i lokalnog nivoa", navodi se u saopštenju
3 komentar(a)
Mirko Đačić, Foto: DPS
Mirko Đačić, Foto: DPS
Ažurirano: 31.12.2015. 10:58h

Politika ponekad, kao što je to slučaj sa aktuelnim predsjednikom Opštine Pljevlja, dovede na čelo nekog grada pojedince koji ničim to ne zaslužuju, kazali su iz pljevaljskog SNP-a.

"Njegova jučerašnja seansa i rječnik koji je upotrebljen još jedna su potvrda suštine besmisla kojom taj pojedinac „obogaćuje“ život svih nas u Pljevljima. Dokazanu nesposobnost za rješavanje problema građana Pljevalja, lični kukavičluk da se pridruži opravdanim protestima zbog stanja životne sredine i strah od posledica već podnešenih krivičnih prijava imali su za rezultat da predsjednik Opštine sve to pokuša sakriti bujicom neistina i ličnih uvreda u odnosu na članove i funkcionere SNP Pljevalja", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je jedno, ipak, sigurno - osim u dužem vremenu postojanja zagađenja životne sredine u poslednih godinu dana u Pljevljima na djelu je i "opasno trovanje mentalne sredine koju u kontinuitetu sprovodi sadašnji predsjednik Opštine."

"SNP Pljevlja će, bez obzira na sve prijetnje, i dalje nesmetanom žestinom ukazati na sva nepočinsta koja se rade našem gradu od strane vlasti kako sa državnog, tako i lokalnog nivoa. Građanima Pljevalja želimo da ih zdravlje i sreća prate u Novoj godini i da svi zajedno počnemo da rješavamo probleme koji nas opterećuju, a da zaludnjake kao što je sadašnji predsjednik Opštine ostavimo da se svađaju sami sa sobom", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: