Krivokapić uručio nagrade najboljim službenicima Skupštine

Krivokapić je kazao da Skupština ima sreću da njeni radnici prave od parlamenta najsnažniju instituciju tog tipa u regionu
145 pregleda 0 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Skupstina.me
Ranko Krivokapić, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 30.12.2015. 13:32h

Predsjednik parlamenta, Ranko Krivokapić, uručio je danas nagrade najboljim službenicima Skupštine za 2015. godinu, poručujući da oni čine tu instituciju najsnažnijom u regionu.

Krivokapić je kazao da Skupština ima sreću da njeni radnici prave od parlamenta najsnažniju instituciju tog tipa u regionu.

„Instituciju koja radi osnovnu ustavnu funkciju - predstavlja glas naroda, taj glas je sve jači. Instituciju koja napreduje u svim svojim uspjesima i onom što se ne može zvati uspjehom“, poručio je Krivokapić.

On smatra da tu ne mora biti objektivan.

„Tu možemo biti subjektivni, objektivna je Evropska unija, objektivni su naši NATO partneri koji to direktno i jasno kažu“, dodao je Krivokapić.

On je kazao da razumije službenike Skupštine, iako ne može da im pomogne.

„Možete biti ponosni svojim rezultatima na ovako malom prostoru, najmanjem po glavi zaposlenog u svim svjetskim parlamentima dajete ovako impresivne rezultate“, poručio je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, impresivan rad je dokaz koliko rad može da nadomjesti sve tehničke nedostatke.

Krivokapić je dodao da je kraj godine uvijek šansa za bolji, novi, početak.

Najbolji u Službi Skupštine Crne Gore u ovoj godini su Milica Ivanović, Jovana Adžić, Verica Prelević, Zorana Baćović, Ljubica Simanić, Mirko Milošević i Dragan Mrdović.

Zaposleni su ispratili u penziju i Slobodana Dragovića, Nevenku Ilić, Moma Joksimovića i Zorana Vujoševića.

Kraj svečanosti obilježile su mini koncertom mlade gitaristkinje Nađa Begović i Nađa Grdinić, učenice škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kolašinu, koje su već osvojile značajan broj međunarodnih priznanja.

Bonus video: