Lamežević: Isplatiti zaostale lične dohotke ulcinjskim radnicima

"Neodgovornost i obostrana optuživanja koalicionih partnera idu samo na štetu građana što za nas u Pozitivnoj u ovako jako teškoj situaciji, ne uliva ni malo optimizma", istakao je Lamežević
4 komentar(a)
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 28.12.2015. 11:52h

Protest radnika ulcinjskih javnih preduzeća je samo dokaz neodgovornog i neprofesionalnog rada koalicije na vlasti kojoj su isključivo važni uskopartijski i lični interesi a nikako grad i građani, saopštiio je Fuada Lamežević, predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Ulcinj.

"Radnici javnih preduzeća koji više od godinu nisu primili lične dohotke, na protestnom okupljanju najavili da će ukoliko im se lični dohoci ne isplate do kraja ove godine, novu dočekati u zgradi Doma kulture, ali ne uz kupljenu ulaznicu za novogodišnji koncert, već u svojoj matičnoj firmi. Neodgovornost i obostrana optuživanja koalicionih partnera idu samo na štetu građana što za nas u Pozitivnoj u ovako jako teškoj situaciji, ne uliva ni malo optimizma", istakao je Lamežević.

On je rekao da Pozitivna Crna Gora poziva čelnike opštine da u interesu radnika javnih preduzeća iznađu rješenje.

"U što kraćem roku treba da izglasaju odluke koje bi riješili problem, te da radnicima isplate zaostale lične dohotke, kako bi radnici, ne baš luksuzno kao što to čelnici Opštine mogu da priušte, već skromno u krugu svojih porodica i prijatelja dočekali 2016. godinu", kazao je Lamežević.

Bonus video: