Opštinski odbor Pozitivne Cetinje izabrao članove Predsjedništva

Babović je kazao da je cilj Pozitivne stvaranje građanskog društva socijalne pravde i poštovanje sloboda i prava, kao i vraćanje svih vrijednosti i tradicionalnosti crnogorskom društvu po čemu je ono bilo prepoznatljivo i avangardno kao i unapređenje istog
121 pregleda 19 komentar(a)
Mihailo Babović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Mihailo Babović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 20.12.2015. 12:28h

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Cetinje, na predlog predsjednika Mihaila Babovića, jednoglasno je izabrao za članove Predsjedništva tog Odbora Dragana Martinovića, Dragana Mrvaljevića, Zoricu Martinović, Svetlanu Dapčević, Slobodana Ivanovića i Gojka Roganovića.

Za koordinatora za tehnička pitanja Predsjedništva izabran je Božidar Turčinović, a za članove Sekretarijata za zdravstvo izabrani su dr Nataša Jušković, Predrag Otašević i Svetozar Ivanović.

Babović je kazao da je cilj Pozitivne stvaranje građanskog društva socijalne pravde i poštovanje sloboda i prava, kao i vraćanje svih vrijednosti i tradicionalnosti crnogorskom društvu po čemu je ono bilo prepoznatljivo i avangardno kao i unapređenje istog.

"Takođe prihvatanje i ugrađivanje svega naprednog što moderna i tradicionalna društva EU posjeduju, a u cilju da građanin Crne Gore zauzme mjesto koje mu pripada na starom kontinentu i modernoj Evropi" poručio je Babović .

Bonus video: