Liberali spremni za samostalan nastup na lokalnim izborima u Tivtu

Opštinski odbor LP u Tivtu uskoro će formirati Izborni štab , koji će predložiti Glavnom odboru stranke Odluku o načinu izbornog nastupa Liberalne partije u ovom gradu, samostalnom ili eventualno u saradnji sa programski bliskim partijama i organizacijama
54 pregleda 4 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 19.12.2015. 10:24h

Liberalna partija spremna je za samostalan nastup na lokalnim izborima u Tivtu koji će se održati na proljeće 2016. godine, saopšteno je iz ove partije.

Za koordinatora Liberalne partije na tivatskim izborima imenovan je član Predsjedništva LP, tivatski privrednik Boro Samardžić, dok je rukovodstvo partije preuzelo neophodne aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Opštinski odbor LP u Tivtu uskoro će formirati Izborni štab , koji će predložiti Glavnom odboru stranke Odluku o načinu izbornog nastupa Liberalne partije u ovom gradu, samostalnom ili eventualno u saradnji sa programski bliskim partijama i organizacijama.

"Liberali su se u posljednjih četvrt vijeka u Tivtu dokazali kao utemeljena snaga sa čvrstim biračkim tijelom. Podsjećamo, na proteklim lokalnim izborima LP je uz podršku grupe slobodnih građana Tivta, Građanskom alternativom, u teškim uslovima ostvarila odličan rezultat i zastupljenost u Skupštini Opštine,kao opoziciona grupacija. Uvjereni smo da će na skorašnjim redovnim lokalnim izborima liberali Tivta, ponovo, pokazati utemeljenost, snagu i potvrditi građanima Tivta kvalitet svojeg rada i ispravnost svojih uvjerenja. Vjerujemo da ce LP ubuduće,kao dio lokalne vlasti realizovati svoj program i nastojanje da Tivat bude pravi motor razvoja crnogorskog turizma,naročito nautičkog, uz viziju njegovog daljeg razvoja,naročito opasnosti od devastacije obale", saopšteno je iz Liberalne partije.

Bonus video: