SDP Petnjica: Tvrdnje da je Tiganj Muhoviću prijetio smrću su neistinite i neozbiljne

Muhović tvrdi da mu je Tiganj, član OO SDP prijetio smrću preko telefona jer je njegovog brata Eldara pominjao govoreći o divljoj gradnji u toj opštini
115 pregleda 10 komentar(a)
Adnan Muhović, Foto: Arhiva Vijesti
Adnan Muhović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 17.12.2015. 19:04h

Tvrdnje predsjednika SO Petnjica Adnana Muhovića da mu je Damir Tiganj prijetio smrću su neistinite i neozbiljnje, saopšteno je iz petnjičkog SDP-a.

Muhović tvrdi da mu je Tiganj, član OO SDP prijetio smrću preko telefona jer je njegovog brata Eldara pominjao govoreći o divljoj gradnji u toj opštini.

"Razumijemo njegovu potrebu da vidi svoju sliku u novinama, ali nikako ne opravdavamo njegov put do medija preko neistina o ozbiljnim ljudima i privrednicima kao i preko ličnih vrijeđanja. Naravno da je tome morao pribjeći usled nedostatka bilo kakve argumentacije vezano za sve sto je rekao a sto je, ponavljamo, neistina” naveli su iz petnjičkog SDP-a. Dodaju da su sigurni u to da će nadležni državni organi, a prije svega državno Tužilaštvo preispitati Muhovićeve navode.

"Isto kao što smo sigurni da će preispitati zloupotrebe donacije i čuvenu aferu "Dacia-rumunski auto" i to kako je auto sa sluzbenim tablicama prodat, naveli su iz SDP-a.

Bonus video: