Marović više nigdje ne koordinira

Mevludin Nuhodžić imenovan za koordinatora u Rožajama, Zoran Jelić zadužen za Danilovgrad, dok će Obrad Mišo Stanišić koordinisati rad stranke u Mojkovcu
60 pregleda 48 komentar(a)
Tarzan Milošević, Svetozar Marović, Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Tarzan Milošević, Svetozar Marović, Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.12.2015. 06:25h

Predsjednik političkog savjeta Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović nije imenovan za koordinatora DPS ni u jednom opštinskom odboru, iako je ranije bio zadužen za koordinisanje rada stranke u Beranama.

Predsjedništvo je ranije odlučilo da stranački lider Milo Đukanović bude koordinator za Podgoricu, dok će zamjenik predsjednika stranke Duško Marković biti zadužen za Bijelo Polje.

Koordinatori su članovi Predsjedništva čiji je zadatak da, između ostalog, uoči izbora kontrolišu terensku i medijsku kampanju, ali i stranačke aktiviste i resurse. Koordinatori, po pravilu, uz predsjednike opštinskih odbora odgovaraju predsjedništvu za izborni rezultat.

Za koordinatora DPS-a za Rožaje izabran je predsjednik Odbora za bezbjednost Mevludin Nuhodžić, koji je u stranci slovi za glavnog čovjeka za pitanja manjina, dok je poslanik Zoran Jelić imenovan za koordinatora za Danilovgrad.

Nuhodžić je ranije bio koordinator za Budvu, gdje ga je zamijenio politički direktor Tarzan Milošević, i Malesiju koja će ubuduće biti u nadležnosti predsjednika podgoričkog odbora Vladana Vučelića.

Dok će za Golubovce biti zadužen podgorički gradonačelnik Slavoljub Stijepović, poslanik Obrad Mišo Stanišić biće koordinator predsjedništva za Mojkovac i na tom mjestu zamijeniće Duška Markovića. Savjetnik premijera Milan Roćen i dalje će biti koordinator predsjedništva za Žabljak, dok će predsjednica Odbora direktora “Montenegro airlinesa” Daliborka Pejović biti zadužena za Cetinje.

Poslanica Marta Šćepanović imenovana je za koordinatora predsjedništva za Plužine, dok će Ilija Ašanin na mjestu koordinatora za Pljevlja naslijediti potpredsjednika Skupštine Milutina Simovića.

Ministar prosvjete Predrag Bošković imenovan je za koordinatora za Andrijevicu, dok je ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović koordinator predsjedništva za Petnjicu. Poslanik Predrag Sekulić koordinisaće rad partije u Plavu, Nada Drobnjak u Šavniku, dok će poslanik Rešad Adrović biti zadužen za Gusinje. Poslovni drektor DPS-a Branko Čavor imenovan je za koordinatora za Kotor.

Ministar poljoprivrede Petar Ivanović imenovan je za koordinatora za Herceg Novi, bivši ministar turizma Predrag Nenezić i dalje je zadužen za Tivat, dok će poslanica Maja Ćatović biti koordinator za Kolašin.

Dok je Simović koordinator za Nikšić, Tarzan Milošević biće zadužen za Budvu, dok će stranku u Baru koordinisati Branimir Gvozdenović. Bivši ministar zdravlja Miodrag Bobo Radunović je koordinator predsjedništva za Berane, dok je poslanik Halil Duković zadužen za Ulcinj.

Bonus video: