Evo šta će poslanici pitati Đukanovića na premijerskom satu

Poslanik DPS-a Milutin Simović pitaće Đukanovića o rezultatima i očekivanjima od učešća Crne Gore na novembarskom Samitu Kina 16 plus 1
14 komentar(a)
Milo Đukanović, premijerski sat, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, premijerski sat, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.12.2015. 17:29h

Poslanica Demokratskog fronta Jelisava Kalezić pitaće u ponedjeljak na premijerskom satu šefa Vlade Mila Đukanovića da li će predložiti referendum na kome bi se građani izjasnili o pristupanju NATO-u.

Poslanik DPS-a Milutin Simović pitaće Đukanovića o rezultatima i očekivanjima od učešća Crne Gore na novembarskom Samitu Kina 16 plus 1, gdje je iskazano interesovanje za realizaciju putne infrastrukture, energetike, boljeg korišćenja lučkih kapaciteta.

Poslanik SNP-a Danko Šarančić pitaće premijera šta je preduzeo kako bi se riješili ekološki problemi u Pljevljima, dok će poslanica pozitivne Azra Jasavić pitati šta je uradio da osnaži rad Tužilaštva.

Poslanik SDP-a Izet Bralić pitaće zašto se u većini lokalnih zajednica značajno odstupa od predviđene liste radova iz kapitalnog dijela budžeta, a poslanik BS Almer Kalač šta je Vlade uradila da bi određeni broj građana koji su stekli uslov za penziju ostvario to pravo, što sada ne mogu jer firme u kojima su radili nijesu izmirile doprinose za sve zaposlene.

Predstavnik kluba manjinskih partija i LP, Andrija Popović pitaće o dodjeli koncesije za područje i djelatnosti Luci Kotor i kada će početi izgradnja zaobilaznice u Tivtu.

Bonus video: