Radović: Ne dodvoravamo se onima koji su uveli sankcije našoj bratskoj Rusiji

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, kazao je da njihovi timovi uveliko rade na terenu
1582 pregleda 37 komentar(a)
Juče u Bijelom Polju, Foto: Prava Crna Gora
Juče u Bijelom Polju, Foto: Prava Crna Gora

Dragan Radović izabran je za predsjednika inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Bijelom Polju.

''Danas sam namjerno obukao majcu sa likom predsjednika Ruske Federacije, Vladimira Putina, iz samo jednog razloga: da time pošaljem simboličnu poruku da ne želimo nikome da povlađujemo i da se dodvoravamo, pogotovo ne onima koji su uveli sankcije našoj bratskoj zemlji Rusiji. Na moje veliko zadovoljstvo, a na žalost članova vladajuće koalicije, ali i jednog dijela opozicije, danas sam sa mojim prijateljima i saradnicima iz Bijelog Polja danas sam postao dio Prave Crne Gore, koju predvode školovani, neistrošeni, mladi, hrabri i odlučni političari, koji žele da stvaraju pravu i pravednu Crnu Goru, a ne onu mafijašku, Milovu, Branovu, Acovu, koju nam poturaju kao normalnu", kazao je Radović.

"Ništa im nije sveto, ni crkva, ni slavna crnogorska istorija koju žele da prekrajaju kako njima odgovara. Zatiru ćirilicu, zatiru srpski jezik, zatiru bratski odnos prema Srbiji i Rusiji, zatiru Njegoša i Gorski vijenac. Te takozvane patriote iz režima su polupežali crnogorsku privredu, kao što bi Njegoš rekao „Kao skakavac što polje opusti“, a sad kao lešinari se otimaju oko mrvica, pa i onog Kneževića, koji im je do juče kupovao glasove i punio džepove, otjeraše kako bi mu oteli imovinu", dodao je Radović.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, kazao je da njihovi timovi uveliko rade na terenu i da su otvorili kancelarije u skoro svim većim gradovima u Crnoj Gori.

Bonus video: