Šaranović predsjednik Mladih demokrata: Đukanović mora da ode

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić istakao je da program “Pobjede, a ne podjele” nema alternative, da se Demokrate ne zadovoljavaju procentima već pobjedama i zato predstavljaju novu vrijednost koja je najveća opasnost za Đukanovića i garant pobjede nad svim što je posijao za ovih 25 godina
108 pregleda 71 komentar(a)
Demokrate CG, Kongres mladih, Foto: Demokrate
Demokrate CG, Kongres mladih, Foto: Demokrate
Ažurirano: 17.11.2015. 16:20h

Diplomirani ekonomista Danilo Šaranović izabran je za predsjednika Mladih demokrata, a na prvom Kongresu mladih koji je organizovan u Nikšiću, izabran je i Glavni odbor, koji broji 114 članova.

Šaranović je ranije, kao kandidat za predsjednika, kazao da "kada vidi prisutnu armiju mladosti, ovakve kadrove, ovoliku energiju, spremnost i riješenost da stvari mijenjamo na bolje, onda postaje svjestan činjenice da možemo i ono što je drugima nedostižno i nemoguće, jer ustvari za nas mlade nemoguće i ne postoji".

On je na Kongresu obećao da će "rad, znanje i poštenje biti naš pokretački motiv i osnov i uslov za napredovanje u partijskoj hijerarhiji, te da će naša obaveza biti da istrajemo u namjeri da stvaramo modernu, bogatu i evropsku državu”.

"Borba protiv ovakvog režima mora da bude naš prioritet. Đukanović mora da ode, jer je sve loše u državi njegovo maslo”, rekao je Šaranović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić istakao je da program “Pobjede, a ne podjele” nema alternative, da se Demokrate ne zadovoljavaju procentima već pobjedama i zato predstavljaju novu vrijednost koja je najveća opasnost za Đukanovića i garant pobjede nad svim što je posijao za ovih 25 godina.

"Zato smetamo mnogima jer zanju da nas ne mogu zaplašiti, znaju da se nećemo zaustaviti i znaju da ćemo ih pobijediti", rekao je predsjednik Demokrata.

Bečić je kazao da je i današnji Kongres Mladih demokrata potvrdio da je Demokratska Crna Gora partija koja okuplja najveći broj mladih ljudi u Crnoj Gori, ali i partija koja pokazuje da kod nas mladi nijesu dekor, već snaga koja se pita, upravlja, rukovodi i odlučuje.

Bonus video: