Jedino SNP može da preporodi Crnu Goru

Iz SNP su kazali da „neka nova, odgovorna vlast, u kojoj će SNP biti dominantan činilac, mora povesti više računa i brige za građane na sjeveru Crne Gore“
24 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.11.2015. 11:54h

„SNP je jedina snaga koja može donijeti Crnoj Gori više nego nužan preporod u svim oblastima, odnosno biti garant da postanemo država socijalne pravde, ekonomski respektabilna i iskreno posvećena borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije“, saopšteno je na sjednici Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije u Bijelom Polju.

Na sjednici je razmatrana situacija u Crnoj Gori, s posebnim osvrtom na ekonomsku, političku i svaku drugu kriza u koju nas je dovela aktuelna vlast.

Sjednici su prisustvovali predsjednik SNP Srđan Milić, potpredsjednici Veselin Bakić i Vlado Samardžić i poslanica u Skupštini Crne Gore Snežana Jonica.

Milić je obavijestio članove opštinskog odbora o rezultatima razgovora sa predstavnicima pojedinih međunarodnih institucija i njihovim porukama da se dijalogom treba naći izlaz iz ćorsokaka u koji je ovdašnji režim doveo građane Crne Gore, odnosno pronaći rješenje za evidentnu krizu legitimiteta i legaliteta u kome se nalaze državne institucije.

Na sjednici je bilo riječi i o „pogubnoj socio-ekonomskoj politici Vlade Crne Gore prema sjeveru, između ostalog i prema Bijelom Polju“.

Iz SNP su kazali da „neka nova, odgovorna vlast, u kojoj će SNP biti dominantan činilac, mora povesti više računa i brige za građane na sjeveru Crne Gore“.

„Ugašene fabrike, pogubna privatizacija, migracije sa sjevera, otimanje bogatstva iz ovog dijela države, neuspješnost u dovođenju novih i zdravih investicija, glavni su razlozi što treći grad po veličini jedne države važi za jedan od najsiromašnijih. Odlaskom aktuelnog režima, nakon fer i slobodnih izbora, nova vlast sa odgovornim i kvalitetnim kadrovima iz SNP-a omogućiće toliko željeni napredak kako Bijelog Polja, tako i čitave Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

Bonus video: