Vučeraković na čelu barskog Foruma žena SD

Sastanku je prisustvovala predsjednica Foruma žena SD, koja je Inicijativni odbor upoznala sa dosadašnjim aktivnostima i naglasila temeljne principe partije - borba za prava žena i zaštitu tih prava, a naročito za veće učešće žena u političkom i javnom životu
245 pregleda 3 komentar(a)
Jelena Vučeraković, Foto: Socijaldemokrate
Jelena Vučeraković, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 07.11.2015. 16:11h

Jelena Vučeraković izabrana je juče za predsjednicu Foruma žena Socijaldemokrata u Baru, dok su za potpredsjednice na konstitutivnom sastanku izabrane Elvedina Gerina i Milena Đonović, dok je za sekretarku izabrana Gordana Čavić.

Vučeraković je istakla da će barski Forum žena biti prepoznatljiva snaga partije i jak oslonac u svim sferama društvenog i političkog života. U skladu sa Planom aktivnosti Opštinskog odbora, primarni cilj će biti jačanje partijske infrastrukture, kao i sprovođenje socijaldemokratskih ideja.

Sastanku je prisustvovala predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Crne Gore Radojka Koprivica, koja je Inicijativni odbor Foruma žena SD Bar upoznala sa dosadašnjim aktivnostima i naglasila temeljne principe partije - borba za prava žena i zaštitu tih prava, a naročito za veće učešće žena u političkom i javnom životu, navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali Predsjednik Inicijativnog odbora SD Bar Mićo Orlandić i potpredsjednik Opštine Bar Zoran Pajović.

Izabran je i Inicijativni odbor Foruma žena Socijaldemokrata Bara, koji broji 31 članicu: Dabović Bojana, Nikočević Nada, Masoničič Aleksandra, Tiganj Amra, Grulović Zorka, Divanović Berina, Paladin Andrijana, Metović Aldijana, Dajković Ivana, Jovanović Paula, Rmuš Draginja, Jelaković Genoveva, Lekić Jelena, Bišević Željka, Dupljak Ševala, Orlandić Sandra, Kapa Anka, Bibezić Zrinka, Trceta Marina, Živanović Slađana, Pajović Danijela, Kruščić Margita, Masoničić Radmila, Bokan Maja, Pekić Irena, Đurović Antonija, Marijana Perčobić.

Bonus video: