Vučić: Koštunica ne stoji iza protesta u Crnoj Gori

"Sa Putinom nijesam pričao o Crnoj Gori nijednog sekunda", rekao je Vučić u emisiji TV N1
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Screenshot (YouTube)
Aleksandar Vučić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 06.11.2015. 12:23h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kazao je da Vojislav Koštunica i neki desni krugovi iz Srbije nijesu učestvovali u organizaciji protesta u Crnoj Gori.

Vučić je, gostujući u emsiji "Pressing"regionalne TV N1, kazao da je pogrešna procjena to što neki vide rusku ruku u dešavanjima u Crnoj Gori.

"Kažite mi koji su to desni krugovi koji učestvuju tamo, a nijesu u stanju da učestvuju u Srbiji", kazao je Vučić i dodao, "Sasvim sam siguran da se Koštunica time ne bavi i da to nije radio. Ne govorim o tome kakvo je njegovo razmišljanje, i njegov stav. Ali da oni ozbiljno utiču na to, nijesam siguran", kazao je premijer Srbije.

Novinara TV N1 je zanimalo da li je Vučić tokom nedavnog susreta sa Vladimirom Putinom razgovara o Crnoj Gori.

"Sa Putinom nijesam pričao o Crnoj Gori nijednog sekunda", rekao je Vučić, koji je u "Pressingu" sa bošnjačkim članom predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem komentarisao dešavanja u regionu.

Crnogorski premijer Milo Đukanović i potpredsjednik Vlade Duško Marković u više navrata su rekli da iza protesta Demokratskog fronta stoje Rusija, Koštunica i neki desni krugovi iz Srbije.

Bonus video: