Gojković: Niko nema prava na prekomjernu upotrebu sile

"Stoga je najveći interes, upravo državnih organa, da razotkriju svaki potencijalni slučaj prekomjerne upotrebe sile, kako bi se uspostavilo puno povjerenje u državne institucije i uputila jasna poruka da niko nema prava ni na prekoračenje ovlašćenja ni na prekomjernu upotrebu sile"
30 komentar(a)
Nataša Gojković, Foto: Pozitivna Crna Gora
Nataša Gojković, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 26.10.2015. 16:12h

Portparolka Pozitivne Crne Gore, Nataša Gojković pozdravila je zaključke Savjeta za građansku kontrolu rada policije u slučajevima prekoračenja ovlašćenja koji su se dogodili između subote i nedjelje u Podgorici.

"Ujedno izražavamo punu podršku državnim organima da ih procesuiraju do kraja, ali i da ispitaju sve potencijalne slučajeve bilo kakve vrste mogućeg prekoračenja ovlašćenja. Priroda subotnjih dešavanja ne smije biti zamagljena bilo čijim neodgovornim ponašanjem ili čak prekoračenjem ovlašćenja", kazala je Gojkovićka.

"Stoga je najveći interes, upravo državnih organa, da razotkriju svaki potencijalni slučaj prekomjerne upotrebe sile, kako bi se uspostavilo puno povjerenje u državne institucije i uputila jasna poruka da niko nema prava ni na prekoračenje ovlašćenja ni na prekomjernu upotrebu sile", zaključila je portparolka.

Bonus video: