Poziv na dalju raspravu u parlamentu

Kolegijum je konstatovao da su tokom prvog dana parlamentarne rasprave povodom te teme učestvovali predstavnici svih poslaničkih klubova osim jednog
102 pregleda 23 komentar(a)
Skupština CG, Foto: Savo Prelević
Skupština CG, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2015. 11:35h

Kolegijum predsjednika Skupštine podržava zaključke Odbora za odbranu i bezbjednost, povodom bezbjednosne situacije u Crnoj Gori, i poziva na dalju raspravu u parlamentu.

„Kolegijum predsjednika Skupštine Crne Gore na danas održanoj 143. sjednici, pozdravlja ozbiljan napor Odbora za odbranu i bezbjednost i daje podršku zaključcima koje je predložio povodom razmatranja Informacije povodom aktuelne bezbjednosne situacije u Crnoj Gori“, saopšteno je iz kabineta predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića.

Kolegijum je konstatovao da su tokom prvog dana parlamentarne rasprave povodom te teme učestvovali predstavnici svih poslaničkih klubova osim jednog.

Kolegijum je pozvao na dalju raspravu u parlamentu koja će, kako je saopšteno, uslijediti nakon dobijanja prijedloga za izmjene i dopune Zaključaka Odbora.

„U želji da se sa što širim dogovorom svih političkih subjekata u parlamentu, nastavi sa daljim dijalogom koji će doprinijeti i dogovoru oko svih važnih političkih pitanja uključujući i stvaranje pretpostavki za blagovremenu i potpunu implementaciju izbornog zakonodavstva kao uslova za slobodne i fer izbore“, kaže se u saopštenju

Bonus video: