Vešović: Nije tačno da će DPS organizovati kontraprotest

"Navodi da će DPS organizovati kontraprotest je gnusna laž u režiji Demokratskog fronta, kojom pokušavaju da podgriju atmosferu i povećaju tenzije pred novi rušilacki nalet koji su najavili za subotu veče"
120 pregleda 70 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Boris Pejović
Časlav Vešović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.10.2015. 15:39h

Demokratski front pokušava da poveća tenzije pred demonstracije u subotu, navodima da Demokratska partija socijalista (DPS) organizuje kontramiting, kazao je portparol DPS-a Časlav Vešović.

Član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je danas da DPS stoji iza "najavljenog kontramitinga", ocjenjujući da će to izazvati nestabilnost.

"Navodi da će DPS organizovati kontraprotest je gnusna laž u režiji Demokratskog fronta, kojom pokušavaju da podgriju atmosferu i povećaju tenzije pred novi rušilacki nalet koji su najavili za subotu veče. U tome ih dosljedno prate pojedini mediji iz Crne Gore i Srbije, nastojeći da rekordnom brzinom plasiraju dezinformacije, poput one da je u Crnoj Gori počeo građanski rat, ili da je predsjednik Vlade napustio zemlju, kao i da policija odbija poslušnost. Time su potvrdili da DF ne umije na drugačiji način, osim neistinama, da okupi svoje pristalice i da svi protivnici crnogorskog demokratskog puta u društvo najmoćnijih država svijeta, puta u NATO, ne biraju sredstva da, makar na tren, imaginarno, destabilizuju Crnu Goru. U tome neće uspjeti", rekao je on.

Bonus video: