Ćetković na čelu šavničkog SDP-a

“Šavnik je bila jedina crnogorska opština u kojoj naša partija nije imala konstituisan Opštinski odbor a sigurni smo da će uz mlado i agilno rukovodstvo rezultat SDP-a na sljedećim parlamentarnim izborima biti veoma dobar,” stoji u saopštenju
101 pregleda 4 komentar(a)
SDP Šavnik, Foto: SDP
SDP Šavnik, Foto: SDP
Ažurirano: 20.10.2015. 10:45h

Socijaldemokratska partija (SDP) formirala je Opštinski odbor u Šavniku, na čijem čelu je, jednoglasnom odlukom, izglasan dosadašnji Miodrag Ćetković.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio svima na povjerenju i istakao da će u narednom periodu vođenjem autentične politike okrenute građanima i građankama Šavnika ideja SDP-a dobijati sve više podrške.

Za povjerenicu Foruma žena SDP Šavnika predložena i jednoglasno izabrana Ljiljana Mandić.

“Šavnik je bila jedina crnogorska opština u kojoj naša partija nije imala konstituisan Opštinski odbor a sigurni smo da će uz mlado i agilno rukovodstvo rezultat SDP-a na sljedećim parlamentarnim izborima biti veoma dobar,” stoji u saopštenju.

U tom gradu je otvorena i kancelarija SDP-a koja će, kako se ističe, biti otvorena za sve građane, bez obzira na političku ili drugu pripadnost jer “samo uz zajednički napor svih građana možemo spriječiti negativne demografske procese koji su prisutni u proteklom periodu”.

Prvi sastav Opštinskog odbora će brojati 11 članova.

Bonus video: