Vujanović: Stabilnost iznad svih drugih interesa

“Interes građana Crne Gore je stabilnost i razvoj i on mora biti iznad svih drugih interesa”, navodi se u saopštenju Vujanovićevog kabineta
9 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2015. 15:10h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović pozvao je na poštovanje ustavnog poretka, javnog reda i mira i rješavanje političkih pitanja u državnim institucijama Crne Gore.

“Interes građana Crne Gore je stabilnost i razvoj i on mora biti iznad svih drugih interesa”, navodi se u saopštenju Vujanovićevog kabineta povodom jučerašnjih događaja.

Policija je juče ujutru nasilno prekinula miran protest ispred Skupštine Crne Gore, a uveče opet intervenisala i šok bombama, suzavcem i pendrecima spriječila šetnju rukovodstva DF-a sa građanima centrom grada.

Demokratski front (DF) organizovaće protestno okupljanje večeras u 19 časova na Trgu Republike u Podgorici, potvrdio je portalu "Vijesti" poslanik DF-a Slaven Radunović.

Predsjedništvo DF-a najavilo je sinoć da će pozvati ostatak opozicije da se priključi protestima protiv vlasti, “jer u ovom trenutku političke sujete treba ostaviti po strani”, rečeno je juče “Vijestima” iz tog političkog saveza.

Bonus video: