Dajković: Prava Crna Gora neće čekati izbore da obiđe građane koji su u problemima

"Pozivamo gradonačelnika Ivana Vukovića da pokaže da se razlikuje od svojih prethodnika, te da hitno riješi problem mještana na Zabjelu"
252 pregleda 12 komentar(a)
Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 29.11.2018. 09:33h

Prava Crna Gora otpočela je terenske aktivnosti u Podgorici, u okviru kojih će, kako su saopštili, u narednih nekoliko mjeseci, obilaziti građane Glavnog grada koji su u problemima.

"Imajući u vidu da je mandat nove gradske vlasti počeo prije više od četiri mjeseca, smatramo da u gradu i dalje postoje mnogi gorući problemi, uprkos brojnim predizbornim obećanjima da će biti riješeni. S tim u vezi, Gradski odbor Prave Crne Gore, je napravio listu od stotinu gradskih problema, na koje će u narednim mjesecima ukazivati. Jedan od njih je problem s kojim se susreću mještani Zabjela, konkretno oni iz ulice Miladina Popovića. Mještani iz ove ulice već 40 godina imaju problem s odvodom vode. S prvom većom kišom njihovi podrumi, pa čak i dnevne sobe, poplave. Istovremeno, za vrijeme kiša naprosto je nemoguće proći tom ulicom bez gumenih čizama, dok mlađoj djeci čak ni čizme ne pomažu", navode iz Prave Crne Gore.

Generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković, je obišao ulicu Miladina Popovića i razgovarao sa mještanima.

"Mi se jesmo odredili na sve veće teme, i ne bježimo od njih. Međutim, nećemo bježati ni od svakodnevnih problema s kojim se običan čovjek u Crnoj Gori susreće. Zato smo danas ovdje na Zabjelu, da bi pokazali mještanima koji su u problemu da nisu sami, te da Prava Crna Gora neće čekati izbore da bi krenula u terenski rad. Pozivamo gradonačelnika Ivana Vukovića da pokaže da se razlikuje od svojih prethodnika, te da hitno riješi problem mještana na Zabjelu. Smatramo da je izlišno gasiti svijetla na gradskoj Opštini u znak protesta zbog Podgoričke skupštine, dok se, sa druge strane, stanovnici različitih djelova Podgorice muče sa višesatnim ili čak višednevnim nestancima struje", naveo je Dajković.

Bonus video: