Salihović: Posvetiću se osnaživanju statusa žene u ovom kraju

Sastanku je prisustvovala i Radojka Koprivica, koordinatorka Foruma žena partije na nivou Crne Gore, koja je predstavila viziju i način djelovanja Foruma žena u pljevaljskoj opštini, u narednom periodu
0 komentar(a)
Emina Salihović, Foto: Socijaldemokrate
Emina Salihović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 14.10.2015. 09:43h

Emina Salihović imenovana je juče za koordinatorku Inicijativnog odbora Foruma žena partije pristalica Ivana Brajovića u Pljevljima.

Salihović je kazala da će se u svom angažmanu posvetiti osnaživanju statusa žene u ovom kraju i većoj samostalnosti pogotovo u poslovnoj sferi.

“Moramo stvoriti uslove koji će obezbijediti ženama da lakše dođu do zaposlenja, da imaju mogućnost da se više uključe u rješavanje onih pitanja koja ih se direktno tiču. Jedino na ovaj način mozemo graditi ravnopravno društvo jednako za sve, što je ono za šta se naša partija zalaže,” zaključila je Salihović.

Sastanku je prisustvovala i Radojka Koprivica, koordinatorka Foruma žena partije na nivou Crne Gore, koja je predstavila viziju i način djelovanja Foruma žena u pljevaljskoj opštini, u narednom periodu.

Konstitutivnom sastanku je prisustvovalo 30 članica, a pored Salihović za članice Inicijativnog odbora su izabrane: Nataša Marković, Jelena Krvavac, Mejrema Drnda, Emina Brković, Nina Lončar, Zorica Vučetić, Alma Hadžalić, Dragana Jovović, Nina Gerina, Irma Bojadžić, Azra Šibalić, Alma Delić, Vida Jošović, Muamera Bajrović i Mukadesa Halilović.

Bonus video: