Medojević: Stoltenberg da dođe na "slobodnu teritoriju" da pričamo

On je kazao da neće učestvovati na sastanku sa Stoltenbergom jer bojkotuju parlament
125 komentar(a)
Demokratski front, Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Demokratski front, Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.10.2015. 18:09h

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević pozvao je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da razgovara sa njima na "slobodnoj teritoriji" ispred Skupštine.

On je kazao da neće učestvovati na sastanku sa Stoltenbergom jer bojkotuju parlament.

"DF je dobio poziv da se sastane sa generalnim sekretarom NATO-a Stoltenbergom, ali zbog toga što DF ne učestvuje u radu parlamenta mi nijesmo prihvatili taj poziv. Uputili smo inicijativu gospodinu Stoltenbergu da ako želi da razgovara o vrlo važnim temema, kao što su zašto najjači klub poslanika u crnogorskom parlamentu ne učestvuje u radu, možemo da se nađemo posebno na ovoj "slobodnoj teritoriji", rekao je Medojević.

On je poručio da bi poslanici DF-a, kad bi se našli sa generalnim sekretarom NATO-a, prenijeli da ne učestvuju u radu parlamenta jer "parlament nije legitimno formiran već na bazi izbornih krađa".

"Smatramo da se u Crnoj Gori ovih dana produbljuje kriza između vlasti i opozicije koja je nastala zbog nepovjerenja u izborni proces. Jedini način da se ona riješi je formiranjem prelazne vlade i organizovanje prvih fer izbora. A da li će gospodin Stoltenberg u svom gustom rasporedu naći vremena da se sastane posebno sa predstavnicima DF-a na "slobodnoj teritoriji" to ne znamo",- kazao je Medojević.

Bonus video: