DPS: Da nije šatora i Medojevićeve bine, niko ne bi znao za Mandićeve proteste

Dodaje se da je jedan od "podmuklijih trikova" kojima se DF ovih dana služi poređenje njihovog šatorskog naselja sa trinaestojulskim ustankom i antifašističkom borbom
52 pregleda 49 komentar(a)
protesti DF, Podgorica, Foto: Filip Roganović
protesti DF, Podgorica, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 12.10.2015. 16:14h

Samo u slučaju Demokratskog fronta moguće je toliko puta pokušavati da se poraz proglasi pobjedom i da se svaki omane, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS)

"Smanjenje policijskih snaga u skladu sa brojem demonstranata koji borave ispred Skupštine, Mandić i družina žele predstaviti kao povlačenje države pred tom "silom" šatora, čija je jedina uloga da glume kakvu - takvu podršku, kada već nema nikoga u njima. Da nije šatora i Medojevićeve bine, niko ne bi ni znao za Mandićeve proteste", kazali su iz DPS-a.

Dodaje se da je jedan od "podmuklijih trikova" kojima se DF ovih dana služi poređenje njihovog šatorskog naselja sa trinaestojulskim ustankom i antifašističkom borbom.

"Neuspio pokušaj krivotvorenja činjenica, kojim se politikantski marifetluk četničkog vojvode pokušava poistovjetiti sa jednom od najsvjetlijih stranica crnogorske istorije. Nema naivnih koji bi povjerovali u takvo "krečenje" istorije i lične biografije Andrije Mandića2", rekli su iz DPS-a.

Dodaju da za to vrijeme, "vojvodin ađutant Medojević na sve načine pokušava da izbalansira Amfilohijeve kletve, srpske zastave i nacionalističke parole."

"Fascinira brzina kojom DF izmišlja nove obmane, a posebno brzina kojom sami sebe demantuju. U nizu bezuspješnih pokušaja da nekako spasu ostatke svojih političkih karijera, nije isključeno ni da ovih dana među satorima vidimo i razvijenu zastavu NATO saveza, kao protivteža anti NATO ideji koja je jedina vodilja Mandiću i njegovom DF-u. Njihove obmane su ogoljene onog momenta kada su snagu skupa počeli da mjere brojem poslanika i šatora, pa je pravi momenat da slogan protesta promijene u "DF trazi ljude" i da obavijeste javnost koliko su do sada sklopili ugovora sa građanima Crne Gore u pompezno najavljenoj akciji opraštanja dugova. Vrijeme je da se pohvale tim rezultatima", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: